Bild: Anna Hållams (bilden på Cajsa Tengblad)

HÄSSLEHOLM

Ta hand om dig – hur kan jag leva ett liv som håller i längden och prioritera det som är viktigt?

Hur gör jag för att orka engagera mig för andra? Välkommen till en föreläsning med Cajsa Tengblad.

Datum

22 oktober 2024

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Plats

Hässleholms församlingshus

Första Avenyen 11 28131 HÄSSLEHOLM

Pris

Kostnadsfritt

Många unga mår dåligt idag. Kanske är du en av dem?  

Kanske är du den som möter unga som mår dåligt?  

Varmt välkommen till en kväll där Cajsa Tengblad delar med sig av konkreta nycklar och verktyg till hur man, genom att ta hand om sig själv, blir bättre på att ta hand om och bemöta andra som mår dåligt. 

 

Cajsa Tengblad är en entusiasmerande och kreativ föreläsare som bjuder på sig själv både genom livsberättelser och sin musik. Hon är hälsopedagog, samtalsterapeut, föreläsare och författare till bl.a. boken “Ta hand om dig – Nyckeln till självomsorg”  

“När vi väljer att agera utifrån självkritik och självförakt blir livet en mardröm. Vi krymper som människor när vi ständigt hittar fel på, tillrättavisar och dömer oss själva. (...) Om vi lär oss att ta hand om och visa omsorg om oss själva, öppnas dörren till ett varmare, vänligare och mer tillåtande liv där det vi väljer att göra utgår från välvilja mot oss själva. (...) Och när vi gör det får vi mer ork till att bry oss om andra.” 
 
Föreläsningen riktar sig framförallt till dig som är ung ledare och som möter andra unga i din vardag, men alla är välkomna! 

Cajsa är mån om att möta sin publik och öppnar gärna upp för samtal i pauserna. Passa på att träffa henne under denna viktiga föreläsning. Efter föreläsningen kommer det finnas möjlighet att köpa Cajsas böcker och musik hon gett ut. Och samtal såklart! 

Här kan du läsa mer om Cajsa  www.cajsatengblad.com 

Hjärtligt välkomna! 

 

Arrangemangsid: 1593900

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter