VÄXJÖ

Svenska - enskild undervisning i Växjö

Sensus erbjuder företagsanpassad språkundervisning, för dig som snabbt vill förbättra dina kunskaper i det svenska språket. Vi anpassar undervisningen så att du fokuserar på kommunikation, terminologi och situationer som är relevant för just ditt yrkesområde. Vi erbjuder både enskild undervisning och i grupp.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Lokal/rum

Sal inkluderad

Pris

Kostnadsfritt

Utbildningen erbjuds i Jönköping, Växjö och Kalmar. Ledare för utbildningen är Gudrun Möllerberg "Min studieväg till lärare i svenska, svenska 2 och religionshistoria var inte spikrak och kort. Under utbildningens gång valde jag även sidoutbildningar; såsom litteraturvetenskap, språkhistoria, vuxenpedagogik samt en kurs i social omsorg med psykologi och anatomi. Sammankomsterna med deltagarna på Sensus låter alltid konversationen stå i fokus. Ord, uttryck och språklig struktur, satta i ett sammanhang, är tänkta att skapa en utvecklande dialgo. Spännande möten med människor och händelser i livet har stimulerat mig att skriva ett par böcker, om just möten." Kontakta mig för utformning och innehåll samt tid och plats Mia Ljung 070-626 61 03 maria.ljung@sensus.se

Arrangemangsnummer: 41433

Ledare

Gudrun Möllerberg Andersson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.