Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Lär dig spela suzukifiol hos Bromma Hässelby suzukiförening

Suzukimetodens grundidé är att börja lära barnen spela tidigt, alltifrån ca 4 års ålder och uppåt. Tanken är att man kan lära sig musik som man lär sig tala - först genom lyssnande (på gehör) och utan noter, och efter ett tag introduceras notläsning.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodagar

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag

Tid

Se beskrivning

Plats

Flera lokaler se nedan

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Fullbokat

Innehåll och upplägg
Suzukimetoden innebär att man har undervisning 2 gånger i veckan, en individuell lektion med barnet och en grupplektion med flera barn på samma nivå. I vår förening har vi 14 individuella lektioner per termin och till det lika många grupplektioner/termin. Den individuella lektionen är vanligen 30 minuter. Oftast lägger man den individuella lektionen och grupplektionen på olika veckodagar.

Förkunskaper
Suzukimetodens grundidé är att börja lära barnen spela väldigt tidigt, alltifrån 3 års ålder och uppåt. Tanken är att man kan lära sig musik som man lär sig tala - först genom lyssnande (på gehör) och utan noter, och efter ett tag introduceras notläsning. Man läser då noter till det som man redan hör i sitt inre precis som med tal och läsning. Kommunala musikskolan tar in elever från ca 9 års ålder. Vi vänder oss till dem som vill börja långt innan dess, säg när man är mellan 3 och 7 år.

Utrustning
Du behöver ha egen fiol.

Lokaler
Ellen Keyskolan, Drottningholmsskolan samt hemma hos ledaren i Bromma.

Mer information och anmälan
Det är tyvärr kö till Bromma Hässelbys Suzukiförening. Du ställer dig i kö genom att maila Åsa Bevegård och anmäla ditt barn. Mail: asabevegard@gmail.com. Köavgiften är 200:- per barn och år (betalas in på plusgiro 625752-1). Syskon till redan spelande barn går före i kön. För mer info se: http://suzukivasterort.weebly.com/  

Arrangemangsid: 959530

Ledare

Åsa Bevegård

Monica Tosi

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter