Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

NORRKÖPING

Studiokurs: Lär dig att mixa en låt

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Måndag, Tisdag

Tid

Kl 17:00 - 19:00

Plats

Musikhuset VrinneviparkLokal 01 (Studion)

Sprängstensgatan 1 60379 NORRKÖPING

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

KURSBESKRIVNING:

I denna studiokurs kommer du lära dig grundläggande mixtekniker där fokus ligger på att bearbeta färdiginspelade ljudspår med syftet att skapa en komplett mix från början till slut. I kursen lär du dig allt från EQ och kompression till effekter av alla dess slag där både workshops samt eget arbete kommer vara en central del av kursen. Du kommer också lära dig hur man spelar in diverse instrument.

Varje tillfälle består av en genomgång på 45 minuter där kursledaren går igenom teorier, tekniker och förklarar tydligt vad du ska lära dig samt vad målet för dagen är. Under resterande tid av kurstillfället får du själv jobba och kursledaren kommer att finnas tillgänglig för enskild handledning.

I slutet av kursen är målet att deltagarna ska kunna förbereda, utföra samt avsluta en komplett mix i en genre som resonerar bäst med de individuella deltagarnas tycke och smak. Vi kommer att använda ljudfiler från Cambridge universitet till att mixa med.

UTRUSTNING

Ingen egen utrustning krävs. Vi utgår från Reaper som musikprogram men du får även ta med egen dator med eget program förutsatt att du kan grundläggande funktioner i det.

VEM LEDER KURSEN?

Philip Lind har sysslat med musikproduktion i snart 10 år och har arbetat med projekt i bl a genrerna pop, rock, metal och jazz. På gymnasiet studerade han musik på De Geer här i Norrköping och har nyligen tagit examen som ljuddesigner vid Högskolan i Skövde.

PRIS:

Första tillfället är gratis att prova på och om du vill fortsätta efter det kostar det då 900 kr för hela kursen.

DATUM:

Vi träffas 8 tillfällen förlagda på 8 veckor med start 1:a november. Träffarna sker måndagar eller tisdagar kl 17-19.

Arrangemangsnummer: 56527

Ledare

Philip Lind

Kontaktperson

Kontor