Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

MALMÖ

Studiecirkel: Ord och medkänsla

Medkänsla med sig själv och andra – en väg till ökad mental hälsa och motståndskraft

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 20:30

Omfattning

10 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

Sensus MalmöBeslutsam

Södra Vallgatan 5 21140 MALMÖ

Pris

800 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

En ökad medkänsla med både dig själv och omvärlden är en väg till ett mer meningsfullt liv i balans. Genom att öva på medkänsla och utveckla ditt inre kompass kan du få verktyg och insikter att bygga upp psykisk hälsa och välmående.

Programmet Ord & Medkänsla grundas på det forskningsbaserade programmet CIT (Compassion Integrity Training) och metoden Läkande skrivande. Med samtal, övningar och skrivande, reflekterar vi kring de olika förmågorna som hjälper oss att utveckla vår medkänsla. Under tio tillfällen berör vi, både i grupp och enskilt, ämnen som stress, konflikter, oro, ensamhet och prestationsångest.

Detta är första gången en studiecirkel Ord och Medkänsla genomförs och vi erbjuder den därför till ett rabatterat pris. Vi önskar därför att deltagarna besvarar en enkät kring upplägg och innehåll, efter studiecirkelns slut. Studiecirkeln bygger på deltagarnas delaktighet och engagemang under träffarna. Gruppens interaktion är en viktig del i att uppnå målen för cirkeln.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar kursen efter rådande omständigheter. Vi är en liten grupp som träffas, har tillgång till stora lokaler och god ventilation. Om restriktionerna/rekommendationerna vid gällande datum är sådana att kursen inte bör ges, förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen.

Arrangemangsnummer: 152709

Ledare

Petra Möller

Kontaktperson