Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

ÖSTERSUND

STRÖM / Lokal support: HURRICANE SOULS

Konsert

Datum

11 november 2021

Dag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 22:00

Pris

220 kr

Många av er har efterfrågat lite mer rock n roll, vad passar då inte bättre än att presentera två band samma kväll som kommer att ge allt och lite till.

STRÖM:

Känns kul att vara tidigt ute med det här Växjöbandet som kommer att ta Sverige med storm framöver. Skivkontraktet är säkrat så även spelningar med Spiders. Albumet som kommer är mixat och mastrat av Johan Forsman som tidigare jobbat med Weeping Willows och Soundtrack Of Our Lives bl.a.

Hur låter det då? För att vara lite vitsig, vi pratar högspänning, den elektriska referensen kan dras till Ac/Dc som det formligen osar av inspiration av i bandets ljudbild. Rå och kärleksfull rock n roll/ hårdrock, på Svenska!!

Man kan även höra spår av den svenska musikhistorien kanske som tidiga Magnus Uggla när han var rock , Dundertåget är inte heller en tokig referens, ska vi sen se oss om i världen så skulle man kunna droppa namn som DAD och Airbourne. Ja ni hajjar vi snackar rock`n´rollfest de luxe här.

HURRICANE SOULS:

Lokala rawk hjältar som det vara alldeles för länge sedan vi hörde något ifrån, med en lite ny uppsättning musiker i bandet är de kanske vitalare än någonsin?

Biljetter finns på Biletto!

Arrangemangsnummer: 266132

Kontaktperson

Kontor