Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Steg 2 - Sensus ledarintroduktion

Nu erbjuder vi ledarintroduktion för dig som är ny ledare i Sensus eller vill starta verksamhet ihop med oss. Alla som är ledare i Sensus ska ha gått en ledarintroduktion.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 15:00 - 17:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kvällens upplägg

Detta är en första introduktion till folkbildningen och till Sensus för dig som är ny ledare. Introduktionen stärker dig i ditt uppdrag och gör det lättare att komma igång och känna till ditt sammanhang. I den här introduktionen får du, tillsammans med andra ledare, lära dig om folkbildning, pedagogik och om våra olika verksamhetsformer. Du får veta mer om Sensus och vi går igenom rapporteringsverktyget e-tjänsten. Dessutom får du tips på verktyg och metoder som du kan ha nytta av i din roll som ledare.

Praktiska detaljer

 Vi ses i Zoom och varvar samtal, filmklipp, gruppövningar. Du behöver ha en fungerande mikrofon och gärna kamera på din telefon/dator som du ansluter med. Vid anmälan till utbildningen uppge din kontaktperson på Sensus. Bekräftelse på anmälan med videolänk får du en vecka före kursstart. Detta är en del av Sensus ledarutvecklingsprogram.

Arrangemangsid: 1579517