Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

Distans

SparSmart - ledarintroduktion

Omvärlden har fått många att börja tänka på ekonomi, budget och elräkningar. Vi står inför en mycket osäker tid där många kommer kämpa med att klara vardagen. Vill du bli cirkelledare för studiecirkeln SparSmart - att spara från noll och skapa ett sammanhang där inspiration, stöd och trygghet är i fokus? Du gör världen bättre!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Som ledare behöver du absolut ingen examen i ekonomi eller ha det ordnat för dig själv - det viktigaste är att du har energi att leda träffar där deltagarna läser PDF:boken SparSmart och samtalar om innehållet utifrån en studiehandledning vi tillhandahåller. Vi ger dig tips och stöd i hur du leder gruppen och ni får ett Zoom-rum så att ni kan träffas oavsett var ni bor. Syftet med cirklarna är att tillsammans skapa en grund för ett sparande trots en tight ekonomi, samtidigt som ni utbyter tips och idéer och stöttar varandra.

Innan kvällen skickar vi ut en länk till en digital introduktion till Sensus som alla bör ha gått innan. Den tar ca 20 minuter och är helt digital. Efter introduktionen är du godkänd att leda cirklar i SparSmart och du kan välja att starta en grupp på din ort eller göra det digitalt. Behovet är redan stort och vi tror att det kommer bli större med tiden. Du får ett symboliskt arvode för din tid.

Arrangemangsnummer: 601345