Distans

Spanska nybörjarkurs - dagtid och digitalt

Är du nyfiken på att lära dig spanska för resan eller bara komma igång med ett nytt språk? Då är detta kursen för dig! Vi startar en grupp i nybörjarspanska på tisdagsförmiddagarna och du behöver ha lite förkunskaper. Bienvenido!

Startdatum

17 september 2024

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 9:00 - 10:30

Omfattning

12 tillfällen, 24 studietimmar

Plats

På distans

Pris

1950 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi startar en ny kurs i spanska med läroboken Caminando 1 som du köper själv, denna kurs kommer starta på kapitel 6 då flera i gruppen redan gått en kurs med de första kapitlen. 
Under denna kurs så börjar vi med att lära oss vanliga fraser, enklare grammatik och att bygga upp ett ordförråd. Bara läroboken behövs och den används även i kommande kurser.

Kursupplägg

Undervisningen sker på både svenska och spanska utifrån gruppens nivå. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Varje vecka får ni hemuppgifter att lösa på egen hand. För att kunna delta måste du ha en fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling. Observera att kursen endast ges på dagtid, tisdagar. 

Vår ledare

Lena Bergstrand har drivit en egen skola i Spanien under 28 år där hon undervisat i engelska på alla nivåer. Nu är hon tillbaka i Sverige och håller kurser i både spanska och engelska över Zoom med deltagare längre bort och även fysiskt i Kalmar där hon bor. Hon är en erfaren pedagog som kan anpassa sig till gruppens behov och har många övningar och texter på lager för er.

Arrangemangsid: 1591970

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter