Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Spanska för nybörjare, digital kurs

Är du nyfiken på att lära dig spanska för resan eller bara komma igång med ett nytt språk? Då är detta kursen för dig! Vi startar en helt ny grupp i nybörjarspanska på tisdagsförmiddagarna. Bienvenido!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 9:00 - 10:30

Omfattning

10 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

Distans

Pris

1200 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Vi startar en ny kurs i spanska med läroboken Caminando 1 som du köper själv. 
Under denna kurs så börjar vi med att lära oss vanliga fraser, enklare grammatik och att bygga upp ett ordförråd. Bara läroboken behövs och den används även i kommande kurser.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. [Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med](https://www.sensus.se/samarbeta/fackforbunden/rabatter-enligt-nationella-overenskommelser/) 

Undervisningen sker på både svenska och spanska utifrån gruppens nivå. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Varje vecka får ni hemuppgifter att lösa på egen hand. För att kunna delta måste du ha en fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling. Observera att kursen endast ges på dagtid, tisdagar. 

Vår ledare

Lena Bergstrand har drivit en egen skola i Spanien under 28 år där hon undervisat i engelska på alla nivåer. Nu är hon tillbaka i Sverige och håller kurser i både spanska och engelska över Zoom med deltagare längre bort och även fysiskt i Kalmar där hon bor. Hon är en erfaren pedagog som kan anpassa sig till gruppens behov och har många övningar och texter på lager för er.

Arrangemangsid: 1571747

Kontaktperson