Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Foto: Michael Steinberg

Distans

Skyddsombudens dag

Vilket ansvar och vilka olika roller har skyddsombud, fackliga och arbetsgivaren

Datum

27 oktober 2021

Dag

Onsdag

Tid

Kl 10:00 - 12:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Ge förtroendevalda och skyddsombuden utbildning i deras roller/ansvar i arbetsmiljöfrågor samt vad arbetsgivaren har för ansvar.

Fackförbundet ST hälsar sina skyddsombud och förtroendevalda välkomna till en kostnadsfri föreläsning med Maria Steinberg. Maria ska reda ut de olika rollerna som skyddsombud, förtroendevalda och arbetsgivaren har i arbetsmiljöarbetet.

Målgrupp:

Alla skyddsombud och förtroendevalda

Föreläsare:

Maria Steinberg

En av Sveriges absolut främsta experter på området och en mycket engagerad och uppskattad föreläsare! Maria är docent i arbetsmiljörätt vid Örebro universitet och har skrivit många artiklar och egna böcker inom ämnet samt är medförfattare till material som publicerats både i Sverige och internationellt. Hon har bland mycket annat arbetat som forskningsassistent till professor Folke Schmidt, Sveriges första professor i arbetsrätt och arbetat praktiskt med arbetsmiljörätt på en yrkesinspektion (numera Arbetsmiljöverket). Hon undervisar även om jämställdhetslagen och har skrivit boken "Skyddsombudsrätt" samt publicerat ett flertal artiklar i fackliga tidskrifter.

Datum och Tid:

Onsdag 27/10 kl 10:00-12:00

Plats:

Webinar (Zoom)

Länk till mötet får du via mail den 25/10 2021.

VARMT VÄLKOMMEN! FACKFÖRBUNDET ST i samarbete med studieförbundet SENSUS

Foto: Michael Steinberg

Kontaktperson