Kalmar

Sköna rytmer - digital dans för minskad isolering

Vi bjuder in till digital dans för daglediga för att skapa möjlighet till rörelse och sociala sammanhang trots pågående pandemi. Vi rör oss till musiken, känner de latinska rytmerna och tar pauser när vi behöver. Kom med och sväng med oss!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 10:00 - 11:30

Omfattning

7 tillfällen, 21 studietimmar

Pris

250 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Under hösten genomförde vi dans med små grupper och stora avstånd på flera håll i KAlmar län men som situationen nu är går det ju inte att träffas alls. Vi flyttar därför ut på internet! För den som inte tidigare deltagit i någon digital verksamhet finns stöd att få, bara skriv det i anmälan så kontaktar vi dig. Du behöver en dator med webbkamera och högtalare eller en läsplatta samt en internetuppkoppling.

Vi känner alla att denna nya situation är tärande och särskilt tärande är så det såklart för alla som tillhör en riskgrupp och därför måste vara väldigt försiktiga med sina sociala kontakter. Samtidigt är vi sociala som människor och behöver träffas för att må bra. Denna danskurs kommer innehålla både dans och samtal, allt på en grundläggande nivå där fokus ligger på att ha roligt.

Träffarna kommer att innehålla dans med mjuka rörelser och i lagom tempo som blandas med lite paus och tid för umgänge också såklart. Vår ledare, Rigoberto, är mångårig ledare inom latinska danser såsom salsa och flamenco men det krävs absolut inga förkunskaper för att komma till dessa dansträffar. Delar av övningarna ni gör kommer att göras sittande och alla deltar utifrån sina egna möjligheter.

Arrangemangsnummer: 55708

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.