Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Problem för nya deltagare att anmäla sig till verksamhet

Just nu upplever många nya deltagare att det är svårt att skicka in sin anmälan på sajten. Vi jobbar på att lösa problemet så snabbt som möjligt. Om du inte kan skicka in din anmälan, vänligen mejla in din anmälan till aktivitetens kontaktperson.

Kalmar

Sköna rytmer - dans för daglediga

Vi bjuder återigen in till dans för daglediga för att skapa möjlighet till rörelse och sociala sammanhang i vinter! Vi rör oss till musiken, känner de latinska rytmerna och tar pauser när vi behöver. Kom med och sväng med oss! Vi börjar den 12 januari men det går bra att komma med under hela terminen!

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 13:00 - 15:15

Omfattning

10 tillfällen, 30 studietimmar

Pris

100 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Observera att vi träffas på onsdagar på Verkstadsgatan 17.

Vi började med dans för daglediga hösten -20 och eftersom det var så uppskattat hos deltagarna så kör vi nu igen! Dessa tillfällen kommer innehålla både dans och tid för samtal, allt på en grundläggande nivå där fokus ligger på att ha roligt. Självklart har vi möjlighet att hålla avstånd.

Träffarna kommer att innehålla dans med mjuka rörelser och i lagom tempo som blandas med lite paus och tid för umgänge också såklart. Vår ledare, Rigoberto Gadea Castro, är mångårig ledare inom latinska danser såsom salsa och flamenco men det krävs absolut inga förkunskaper för att komma till dessa dansträffar.

Arrangemangsnummer: 56632

Kontaktperson