Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Sjung med variation och hitta dina olika röster med Sara Söderström

Sara Söderström är coach inom Complete Vocal Technique och undervisar nybörjare och proffs i alla genrer. I denna kostnadsfria aktiviteten får du lära dej att sjunga dynamiskt och göra framförandet mer intressant med olika röstfunktioner.

Datum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dag

Söndag

Tid

Kl 16:00 - 17:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

I den första workshopen gick Sara igenom grunderna i röstfunktionerna Neutral och Overdrive. Det går bra att medverka även om du inte var med på den första workshopen. I denna workshopen får vi en repetition och bygger på med Curbing och Neutral med luft. Lyssna gärna in dej på låten Audition från Lalaland och skriv ut texten innan workshopen.

Sara Söderström jobbar som körledare sedan 15 år, med meriter som bl.a. VM-guld i barbershop 2017 tillsammans med Malmö Limelight Chorus. Sara höll i ett par aktiviteter i Vocal Camp 2021 och vi kommer att möta henne igen i Vocal Camp 19-23 juni 2022. Under pandemin har vi kunnat delta i flera digitalt sända aktiviteter med olika teman sända från Saras egen verksamhet Chickenhouse Vocal Studio. Läs mer om Sara här..

Info och Zoomlänk till workshopen kommer via mejl senast samma dag som aktiviteten är, till dig som har anmält dig. Hittar du den inte så kolla i din spambox och annars maila kontaktpersonen nedan.

Aktiviteten är ett samarbete mellan A Cappella South Sweden, Chickenhouse Vocal Studio, Kulturrådet, Sara Söderström och Sensus studieförbund.

sensushjärtakultur

Arrangemangsnummer: 212877

Kontaktperson