Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Sensus Talks: Track by track med David Björk

Sensus Talks är ett digitalt föreläsningskoncept som inriktar sig på ämnen kopplade till musikskapande och musikbransch. De olika föreläsningarna är fristående från varandra och kostnadsfria att delta i, men kräver föranmälan.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Producenten och låtskrivaren David Björk gör en djupdykning i två hitlåtar som han varit med och skrivit och producerat - "Eld & Lågor" med Victor Leksell och "Ett steg fram" med Junie. Under två timmar får vi en inblick i hans arbetssätt och bryter ner de beståndsdelar som ligger till grund för de låtar och sound vi många gånger hört på radio och Spotify.

David ligger bakom flera av Victor Leksell hits och har även skrivit och proddat låtar åt Norlie & KKV, Estraden, LOVA och Jung med flera.

Föreläsningen genomförs digitalt via videoplattformen Zoom. Du som deltar har möjlighet att ställa frågor i chatten under pågående föreläsning.

Om Sensus Musik

Sensus ett studieförbund som stöttar musik över hela landet genom samarbeten med musikgrupper, studiokollektiv, föreningar och arrangörer. Grupperna kan få stöttning på olika sätt, med allt från replokaler och studios till att erbjuda speltillfällen, vägledning och nätverksskapande insatser. Mer info om musikverksamheten hittar du här: https://www.facebook.com/sensusmusik

Datum

1 december

Torsdag kl. 17:50 - 20:00

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Utrustning

En dator eller mobil enhet med internetuppkoppling krävs.

En länk till Zoom-mötet med tillhörande lösenord skickas klockan 17:00 samma dag till alla som föranmält sig. Mer info om hur du kopplar upp dig via Zoom hittar du här: [Kom igång med Zoom] https://kb.sensus.se/zoom/kom-igang-med-zoom-introduktion

Arrangemangsnummer: 106971

Ledare

David Björk

Kontaktperson

Kontor