Distans

Sensus Talks - Om arrangörsskap med Hilma Kekkonen Orell och Asta Bjerde

Tillsammans med Svensk Live bjuder vi in till ett Sensus Talks om arrangörskap onsdagen den 22 maj. Under tillfället bollar vi olika erfarenheter och delar med oss av olika tips och råd som är bra att tänka på som arrangör.

Startdatum

22 maj 2024

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Sensus Talks är ett digitalt föreläsningskoncept som inriktar sig på ämnen kopplade till musikskapande och musikbransch. De olika föreläsningarna är fristående från varandra och kostnadsfria att delta i. Se info om Zoom-länk i texten nedan.

Tips till dig som arrangör

I samarbete med Svensk Live bjuder vi in till ett Sensus Talks om att arrangera live-evenemang. Under tillfället lyfter vi hur man hittar sin publik som arrangör, hur och vart man kan söka bidrag, hur man kan jobba med hållbarhet, och såklart massor av andra tips och trix som kan vara bra att ha. Föreläsningen kommer ledas av de erfarna livearrangörerna Asta Bjerde och Hilma Kekkonen Orrell.

Asta är idag verksamhetsutvecklare för Indiego, där hon bland annat hjälper och stöttar arrangörer. Utöver det har hon lång erfarenhet som arrangör från bland annat Sofiehofs Undergrund i Jönköping och även som tidigare ordförande i VG Live. Hilma är ordförande i Indiego och har lång erfarenhet från att leda arrangemang både i Göteborgs- och Stockholmsområdet. Numera jobbar hon även för Sensus Musik och Studio med inriktning på våra livearrangemang.

Detta tillfälle passar både den vane likväl som den nye arrangören. Syftet är helt enkelt att du ska kunna bolla egna funderingar men också få med dig helt ny kunskap. Tillfället är kostnadsfritt men föranmälan krävs (se anmälan längst upp på sidan). Inga förkunskaper krävs.

Digitalt möte via Zoom

Föreläsningen hålls onsdagen den 22 maj 18:00 - 20:00 via Zoom. En dator eller mobil enhet med internetuppkoppling krävs. Länk till Zoom-mötet med tillhörande lösenord skickas på föreläsningsdagen till alla som föranmält sig.

Om Sensus Musik och Studio

Sensus är ett studieförbund som stöttar musik över hela landet genom samarbeten med musikgrupper, studiokollektiv, föreningar och arrangörer. Grupperna kan få stöttning på olika sätt, med allt från replokaler och studios till att erbjuda speltillfällen, vägledning och nätverksskapande insatser. Mer info om musikverksamheten hittar du här.

Vid frågor, kontakta hilma.kekkonen.orrell@sensus.se

Arrangemangsid: 1591212

Ledare

Hilma Kekkonen Orrell

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter