Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Michelle Olsson

Distans

Sensus Talks - Långsiktig artistutveckling med Ali Vedadi

Välkommen till en digital föreläsning där Ali Vedadi, Manager och Senior A&R på Ten Music Group delar med sig om sina tankar och idéer kring artistutveckling. Här har du chansen att ställa frågor och få tips kring hur du hittar balansen mellan det kreativa och "allt det andra".

Datum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Sensus Talks

Sensus Talks är ett kostnadsfria webinarer kring olika aspekter av musiklivet. Samtalen äger rum digitalt i zoom och är tillgängligt för alla i hela landet. Föranmälan krävs.

Innehåll och upplägg

Ali Vedadi, Manager och Senior A&R på Ten Music Group, berättar om hur TEN jobbar med utveckling av sina artister samt delar idéer om hur indie/DIY-artister kan hitta en framåtrörelse och balans i arbetet med det musikaliska och ”allt det andra” som kommer av att driva ett musikprojekt - PR, releaseplanering, boka spelningar och så vidare.

Ali har gedigen erfarenhet av att bygga artistkarriärer från grunden. Artister han jobbat med genom åren är Benjamin Ingrosso, Varas, Mimi Bay, Omar Rudberg, Melina Borglowe med flera.

Föreläsningen genomförs digitalt via videoplattformen Zoom. Du som deltar har möjlighet att maila in frågor i förväg samt ställa de i chatten under pågående samtal.

Om Sensus Musik

Sensus ett studieförbund som stöttar musik över hela landet genom samarbeten med musikgrupper, studiokollektiv, föreningar och arrangörer. Grupperna kan få stöttning på olika sätt, med allt från replokaler och studios till speltillfällen, vägledning och nätverksskapande insatser. Mer info om musikverksamheten hittar du här.

Datum

Föreläsningen hålls tisdag 16/5 kl. 18:00 - 20:00 via Zoom.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Utrustning

En dator eller mobil enhet med internetuppkoppling krävs. Länk till Zoom-mötet med tillhörande lösenord skickas klockan 13:00 på föreläsningsdagen till alla som föranmält sig.

Mer info om hur du kopplar upp dig via Zoom hittar du här: Kom igång med Zoom

Arrangemangsnummer: 303008

Ali Vedadi

Ali Vedadi är Manager och Senior A&R på Ten Music Group. Han har en bakgrund som creative, manager och frilansande scout. Han jobbar dagligen med ett långsiktigt tänk kring att breaka nordiska akter internationellt och har en roster som består av artister som Benjamin Ingrosso, Varas, Mimi Bay, Omar Rudberg, Melina Borglowe med flera. Artistutveckling är något han brinner för och att få jobba nära den kreativa sidan samt utveckling av musiken då han själv har en bakgrund som musiker och producent.

Kontaktperson