Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

Distans

Sensus HR-forum - HR och intern kommunikation i mindre organisationer

Arbetar du med HR-frågor i småföretag eller i en liten organisation? Upplever du utmaningar i din roll och behöver nya perspektiv? I denna omgång av HR-forum belyser vi de svårigheter och möjligheter som en HR-roll i en mindre organisation kan medföra.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 8:30 - 10:30

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

På distans

Pris

300 kr

Vi utgår ifrån en färsk intervjuserie med personer som är HR-ansvariga eller liknande i en mindre organisation. Vad brottas de med? Vilka är broms- respektive framgångsfaktorerna i deras arbete? Vad kan du relatera till och vilka nya tankar väcks hos dig?

HR-forumet leds av Sara Norrby Wallin som utbildar i kommunikation för HR inom Sensus diplomutbildningar, och som också har genomfört intervjuserien som presenteras under forumet.

Sensus HR-forum är ett återkommande frukostseminarium som är öppet för alla och som särskilt riktar sig till dig som deltar i eller har genomgått Sensus HR-inriktade diplomutbildningar. Fokus för HR-forum ligger på kompetensutveckling och inspiration inom HR-området, presenterat av Sensus kunniga utbildningsledare. Vid varje forum ges också utrymme för erfarenhetsutbyte och nätverkande deltagarna emellan.

Utbildningsform

Zoom, länk skickas efter anmälan

Arrangemangsnummer: 502667

Ledare

Alexandra Nagorka

Sara Norrby Wallin

Kontaktperson