STOCKHOLM

Sensus Crash Course – Turnébokning och praktiskt kring livespelningar med Hilma Kekkonen Orrell

Välkommen till en föreläsning med bokaren och arrangören Hilma Kekkonen Orrell där vi djupdyker i frågor kring turnébokning, praktiskt kring livespelningar och hur ni blir ett bättre liveband!

Startdatum

17 oktober 2024

Veckodag

Torsdag

Tid

Se beskrivning

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

Se beskrivning

Pris

Kostnadsfritt

Ta del av vårt seminariekoncept där vi träffas och går igenom ett ämne med en kunnig och erfaren ledare.

Innehåll och upplägg

Under denna föreläsning tar vi hjälp av bokaren och arrangören Hilma Kekkonen Orrell kring turnébokning för band och artister. Vad är bra att tänka på när en försöker boka en konsert eller en turné? Hur tar en kontakt med spelställen och arrangörer? När bokningen väl är gjord - vad blir nästa steg då?

Hilma driver det egna bokningsbolaget HKO Bookings, är bokare på Reimersholme Hotel i Stockholm och är del av Sensus musikteam. Hon har en gedigen erfarenhet av att både själv vara arrangör och arbeta med turnébokning i både Sverige och Europa. Läs intervjun ”Vi behöver mer livemusik” med Hilma i Hymn här.

Om Sensus Musik

Sensus ett studieförbund som stöttar musik över hela landet genom samarbeten med musikgrupper, studiokollektiv, föreningar och arrangörer. Grupperna kan få stöttning på olika sätt, med allt från replokaler och studios till att erbjuda speltillfällen, vägledning och nätverksskapande insatser. Mer info om musikverksamheten hittar du här.

 

Arrangemangsid: 1599022

Ledare

Hilma Kekkonen Orrell

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter