Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

SUNDSVALL

Sensus Crash Course - Lilian Bokestig/sångcoach

Sensus Crash Course - en clinicserie där vi bjuder in våra ledare och deltagare till en rad spännande kvällar med mycket användbara tips och trix för dig som musikant.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Plats

Sensus Sundsvall

Rådhusgatan 20 85232 SUNDSVALL

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Gratis för ledare och deltagare som har studiecirkel hos Sensus! För övriga så får ni komma om det finns plats över och då kostar det 350 kr/kurs.

Denna kväll bjuder vi på rocksångerskan Lilian Bokestig som coachar i hur man får rösten att hålla bättre vid rep och konsert?

Ledare för kvällen:

Lilian Bokestig

Hon har sjungit i hela sitt liv, helst hårdrock om hon får välja själv. Hon har även körat bakom de flesta större artister i Sverige samt jobbat mycket som studiosångerska. Idag är Lilian sångerska i norska Tindrum,

Innehåll:

Under den här kvällen kommer du att få konkreta tips om hur du bäst vårdar din röst. Hur du lär dig att hushålla med den så att du inte sjunger dig hes och vad du gör om du ändå blir det.
Du kommer att få handfasta verktyg i uppvärmning av stämbanden som skiljer sig från att sjunga klassiska skalor. Den här metoden kallar jag för "Vocal workout" och den riktar sig speciellt till dig som vill sjunga lite tyngre musik.

Arrangemangsnummer: 412927

Ledare

Lilian Bokestig

Kontaktperson

Kontor