Bild: Markus Heidarsson

UDDEVALLA

Laga och ta hand om ditt instrument

Sensus bjuder tillsammans med Heidarsson Guitars in till en crash course om gitarrvård med hållbarhetsfokus.

Startdatum

12 oktober 2023

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 3 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Markus Heidarsson har pillat och fixat med gitarrer sen i början av 2000-talet men tog nyligen steget över till att göra det professionellt som Heidarsson Guitars. Markus fokus är att göra instrument så spelklara som bara möjligt. Även ett billigare instrument kan bli en vän för livet med rätt set-up och lite kärlek.

I Oktober kommer Markus till oss för att ge lite tips och tricks på hur du kan få din gitarr eller bas att nå sin fulla potential. Målet med kvällen är att du ska kunna behålla, laga och justera ditt instrument utan att behöva köpa nytt. Kvällen består av en ca 45 min föreläsning för att sedan gå över till workshop-format där du kan få hjälp med att justera ditt instrument på plats.

Markus kommer att gå igenom grundläggande instrumentvård - vad du kan göra själv och när du ska låta ett proffs ta över samt vilka verktyg du kan tänkas behöva. Han kommer även att spräcka några envetna gitarr-myter. 

  • Tid 18:00-20:30. Sensus bjuder på fika!
  • Kostnadsfritt för dig som har studiecirkel hos Sensus, 100kr för övriga.
  • Ta gärna med dig ett instrument du vill justera så kan du få hjälp på plats.
  • Föranmälan via hemsidan

Sensus Crash Course är vårt seminariekoncept där vi träffas och går igenom ett ämne med en kunnig och erfaren ledare. Diskussion och frågor är ett viktigt inslag. Oftast läggs det på en nivå som gör att trösklar tas ner för nybörjaren men där det även finns plats för djupdykning för den invigde.

Arrangemangsnummer: 505639

Kontaktperson