Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav

STOCKHOLM

Sensus Crash Course - Hur du ansöker till Kulturrådets musikutgivningsbidrag (fonogramstöd)

Går du också i tankar på att söka stöd för skivinspelning och utgivning? Kanske sitter du/ditt band och skissar på ansökan till Kulturrådets musikutgivningsbidrag, eller så har ni inte påbörjat men behöver feedback för att komma vidare.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 17:00 - 20:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

Sensus Stockholm WallingatanLokal 5 (utrustad replokal)

Wallingatan 3A 11160 STOCKHOLM

Pris

Kostnadsfritt

Välkommen till vårt musikhus på Wallingatan onsdagen den 21 februari för Sensus Crash Course och avslappnat häng där Sensusmedarbetarna Karl Jonas och Ronald tillsammans med intresserade dyker ner i processen kring Kulturrådets musikutgivningsbidrag

Tips och råd till din egen ansökan

Tillsammans går vi igenom de olika stegen (budget, uppladdning av musikfiler etc.) och undersöker samt lär oss mer om processen. Vi börjar med en gemensam genomgång av ansökningsdelarna, och därefter finns det möjlighet att hänga kvar för diskussion, men också tips och råd till din egen ansökan. Vi bjuder på kaffe/té. 

Karl Jonas Winqvist och Ronald Bood har båda stor erfarenhet av musikutgivning då de gett ut ett stort antal skivor under egna bolag. Båda två har även gedigen erfarenhet av att söka just Kulturrådets musikutgivningsbidrag (och att få det både beviljat såväl som avslaget).

Sista dagen för att skicka in ansökan till Kulturrådets musikutgivningsbidrag är den 5 mars och vi vet hur det känns när man väntar in i det sista med att börja skriva. Så vår förhoppning är att detta tillfälle hjälper dig att komma igång eller komma vidare i din ansökningsprocess. Anmäl ditt intresse via anmälningsknappen ovan. 

PS. Ett grundläggande krav för att kunna söka är att den sökande (skivbolag, artist, organisation) har ett organisations-, bank- eller postgironummer och kommer ha det övergripande ansvaret för produktionens utgivning. Mer info här

Arrangemangsid: 1583626

Kontaktperson