SUNDSVALL

Sensus Crash Course - Grunder och workflow i musikprogrammet Logic Pro X

En clinicserie där vi bjuder in våra ledare och deltagare till en rad spännande kvällar med mycket användbara tips och trix för dig som musikant.

Startdatum

26 september 2023

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Plats

Sensus Sundsvall

Rådhusgatan 20 85232 SUNDSVALL

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Gratis för ledare och deltagare som har studiecirkel hos Sensus! För övriga så får ni komma om det finns plats över och då kostar det 350 kr/kurs.

Ledare för kvällen är: Jonas JönssonDenna kväll kommer vi att gå igenom hur Jonas arbetar i Logic Pro X både vid inspelning, editering och mix.
Vi kommer även att kika på hur man kan jobba med egna mallar, hur man skapar en bra gainstruktur, hur man använder bussar m.m.

Så här berättar Jonas om sig själv:
Jonas Jönsson, är 34 år och född / uppvuxen i Sundsvall. Sedan 2020 försörjer jag mig helt och hållet på musik via min egna studio (Studio LV5), där jag
gör allt från kompletta inspelningar / produktioner med band, till truminspelningar på distans, mixjobb, editering m.m. Förutom studion så tar jag även jobb som turnerande
frilandsmusiker i bla dansbandet AllStars.
För mig så började resan med inspelning och musikproduktion på gymnasiet 2006. Sedan dess så har intresset bara vuxit och 2015 startade jag eget företag och började
på allvar att satsa på den egna studion. Jobbet är otroligt fritt och givande men kommer såklart också med en del stress och sömnbrist, men det är det helt klart värt i min mening!
En viktig styrka hos mig, både som producent & musiker är nog att jag försöker vara väldigt bred rent genremässigt. Detta har gjort att jag har fått chansen att spela i många olika konstellationer på livescenen samt jobbat med allt mellan dödsmetal och traddjazz i studion.

Arrangemangsnummer: 105479

Ledare

Jonas Jönsson

Kontaktperson

Kontor