Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KALMAR

Sensus Art wall - Queens of Kalmar

Sensus Art wall är en möjlighet för lokala konstnärer att ställa ut sina verk i våra lokaler med en vernissage och 6 veckors utställning. Vi bjuder på bubbel (alkoholfritt) och pratar med konstnären. Denna gång är det åter igen Ninja-Li Stahre som kommer till vår utställning kring 8:e mars och Queens of Kalmar!

Datum

6 mars 2024

Dag

Onsdag

Tid

Kl 17:00 - 18:00

Pris

Kostnadsfritt

Nu är det åter igen dags för vernissage på Sensus Art Wall, utställningar i Sensus lokaler av lokala konstnärer som delar vår värdegrund. 

Ingen föranmälan krävs och vi bjuder på lite bubbel. 

Utställningen

Denna gång kommer Ninja-Li med en spännande utställning där hon kombinerat digitala tekniker (artificiell intelligens) med traditionell målning. Hon utgår ifrån egna målningar och/eller foton. Antingen sådant hon redan har eller så målar/fotar hon utifrån en idé om motiv, tema, färger, mönster, texturer mm. Hon lägger ihop och kombinerar 2-4 olika verk för att försöka få till något som hon känner sig nöjd med. Utifrån det resultatet använder hon sedan AI för att experimentera och skapa något helt nytt. Så det är betydligt fler moment än med hennes ”vanliga” konst, många lager, moment, versioner, omarbetningar.

"AI är fantastiskt på så många sätt. Jag älskar att kasta mig ut i den för mig nya världen, att experimentera. Jag tycker att med allt förarbete och min så tydliga egna prägel på bilderna så blir det själfulla, spännande verk, även om det finns digitala moment. Det är den nya tidens kollage, fast med endast mina egna målningar och foton som verktyg och material."

Denna utställning fokuserar på systerskap, kvinnlig styrka och känslor med surrealistiska inslag i olika grad, för att utmana bilden av hur saker är/ska vara/bör vara.

Arrangemangsid: 1570798

Kontaktperson