Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Seniorhälsa på distans

I dessa tider uppmanas personer över 70 år att hålla sig hemma. Då kan vi behöva något att sysselsätta oss med!

Startdatum

7 september 2020

Veckodag

Måndag

Tid

Se beskrivning

Omfattning

10 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

På distans

Pris

990 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Detta är kursen för dig som vill lära dig mer om din hälsa och diskutera hälsofrågor tillsammans. Hälsa och välmående, vad är egentligen det?

För mig handlar det till största del om att känna efter vad jag behöver just nu, just idag. Det låter enkelt men det är svårt i vårt samhälle att verkligen fundera över vad jag behöver. Just detta, att känna efter och reflektera, är grunden för hälsa och välmående för mig. Citat av Kursledare Stina Willquist.

I kursen ingår boken ”Seniorhälsa” av Stina Willquist, filmade föreläsningar, filmade yoga- och meditationspass samt diskussions- och reflektionsfrågor. Varje tillfälle utgår från ett tema där vi läser i boken och gör en övning hemma. Detta följs av reflektions- och diskussionsfrågor som lämnas in på lär plattformen Learnify på nätet där vi i kursen läser varandras inlägg och diskuterar frågor och uppgifter. Du får också personlig återkoppling på uppgifterna av kursledaren. Vi har ett nytt tema varje vecka och kursen pågår under tio veckor.

Ett smakprov på sittande yoga hittar du här: http://www.alegriahou.se/filmklipp/Pausyoga151014.mp4

Arrangemangsnummer: 320512

Ledare

Stina Zegarra Willquist

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.