FLODA

Samtal i rörelse - lördagsvandringar i Floda

Längtar du efter samtal som berör? En stund varje månad då du får tillfälle att lyssna, dela och reflektera? Då är du varmt välkommen till denna samtalscirkel i vandringsform i natursköna Floda.

Startdatum

3 augusti 2024

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 11:00 - 13:00

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

Utomhus (Floda)

Garverivägen 9 44831 FLODA

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Under hösten ses vi första lördagen varje månad för att tillsammans röra oss långsamt i den yttre såväl som den inre miljön. Här får vi öva på att stanna upp, vara i ett aktivt lyssnande och se vad som dyker upp när vi möts som medmänniskor omgivna av naturens hållande famn.

Vi lever i en tid av mångfaldskriser och det är sunt att vi reagerar känslomässigt -- vissa genom att känna världens smärta och vissa genom att försöka slippa känna den. Dessa lördagar är en inbjudan till att våga vara i det som känns, i både det stora och det lilla.  Vi möts i rörelse för att dela med andra och att lyssna på varandra, för att på ett mänskligt sätt skapa de sammanhang vi behöver. 

Vi utgår från de globala hållbarhetsmålen och särskilt delmål 3: God hälsa och välbefinnande. 

Det som sägs på promenaden stannar i gruppen, och ibland är tystnaden lika viktig som det talade ordet. Du väljer själv hur mycket du vill dela med dem som lyssnar -- ibland vill vi bara att någon hör vår tystnad.

Cirkelledaren
Jag som leder promenaden är Anna Karlsson, 53 år, hönsmamma och matte som gillar att så frön och se vad som händer. På veckorna arbetar jag som hälsocoach och är utbildad hållbarhetssamordnare med fokus på socialpsykologi och socialt ansvarstagande. Jag brinner för det öppna samtalet där vi framförallt lyssnar på varandra, utan att avbryta eller fylla i. Ser fram emot att spendera mer tid i naturen, i rörelse och möta andra som också vill stänga av ljudet på mobilen i några timmar.

Arrangemangsid: 1589263

Ledare

Anna Karlsson

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter