Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

LYCKE

Samtal i sommarnatten - Psykologer talar om teater med Per Magnus Johansson

I vår samtalsserie Samtal i sommarnatten har det återigen blivit dags för Psykologer talar om teater.

Datum

13 augusti 2022

Dag

Lördag

Tid

Kl 22:35 - 23:30

Plats

Tofta HerrgårdMagasinet

Tofta 200 44275 LYCKE

Pris

Kostnadsfritt

Den här kvällen har vi bjudit in psykoanalytikern Per Magnus Johansson till ett samtal som leds av Emma Vendelek, där de tittar på föreställningen ur ett psykologiskt perspektiv. Vi låter Per Magnus reflektera kring de människor som vi får möta i Nattvarden, och dela de tankar som föreställningen väckt.

Per Magnus Johansson besökte Teater Tofta när Lars Noréns Sanning och Konsekvens spelades för ett antal år sedan, och deltog då i ett liknande samtal. Per Magnus är psykoanalytiker, psykolog, psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi, docent i idé- och lärdomshistoria vid Göteborgs universitet och författare. Han är grundare och ordförande i Freudianska föreningen och redaktör för kulturtidskriften Arche.

Samtalen leds av Emma Vendelek, litteraturvetare, socionom och flitigt anlitad samtalsledare, samt kär vän på Teater Tofta. Som publik har man också möjlighet att ställa de frågor som föreställningen kanske väcker, och kvällarna brukar präglas av nyfikenhet, skratt och nära samtal. Samtalen börjar ca 22.35 och håller på i ca 50 minuter.

Det finns möjlighet att delta även om man inte har biljett till den aktuella kvällen. Då kommer man lagom till föreställningens slut ca kl. 22.15. Ingen föranmälan krävs, varmt välkomna!

Samtalen görs i samarbete med Sensus och Västra Götalandsregionen

Arrangemangsnummer: 811560