Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

MALMÖ

Safe Space- Barnskyddsutbildning

Vill du fördjupa dig i och sprida kunskap i din förening om Safe space? KFUM Syd och Sensus bjuder in till utbildarworkshop i Malmö.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 10:00 - 15:30

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Plats

Sensus MalmöFundersam

Södra Vallgatan 5 21140 MALMÖ

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Safe Space är en digital barnskyddsutbildning för ledarare och andra aktiva inom KFUM-rörelsen. Syftet med utbildningen är att skapa trygga mötesplatser för alla barn och unga inom rörelsen. Målet är att alla KFUM mötesplatser ska vara fria från diskriminering, kränkningar, trakasserier och övergrepp.

Under utbildningsdagen får du egen fördjupad kunskap i Safe space men också och verktyg och redskap för hur du kan leda samtal och ta del av utbildningskoncept i din förening samt driva barnskyddsarbetet vidare på ett konkret sätt.

Under dagen möter du Anna Burack som har tagit fram den digitala utbildningen Safe Space, Anna Thim och Marie Cöster utbildare från Sensus.

Caroline Treschanke Hardell, Konrad Åmark och Vesna Sinobad, representanter från KFUM SYD styrelse är med på plats. Vi ses på Sensus lokaler i Malmö och bjuder på fika och lunch.

Vi har ett max antal platser så för att säkerhetsställa din plats så anmäl dig så fort som möjligt. Du anmäler dig personligen. Vid anmälan ange ev. kostpreferenser och vilken KFUM-förening du kommer från.

Arrangemangsnummer: 323622

Ledare

Anna Thim

Kontaktperson