Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Röstgympa för körsångare 29 mars 2023

Röstgympa för körsångare 29 mars - Kurs med vår sångpedagog on-line

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Anti-Aging för rösten är ett sångpedagogiskt koncept vars syfte är att utveckla rösten genom hela livet. Via kroppsträning, tal och sångövningar lär du dig att behålla och till och med förbättra kvalitén på rösten.

Susanne Carlström, sångpedagog, utbildad i Anti-aging för rösten ger dig verktyg och inspiration inför vårens körsång. Du får en genomgång av rösten och ett träningsprogram som du kan använda själv.

Delta vid en av träffarna eller båda-innehållet är inte identiskt men fungera bra om du bara vill följa ett tillfälle. Vad innehåller kursen?

Utrustning

En dator eller mobil enhet med internetuppkoppling krävs. Röstgympan hålls på den digitala videoplattformen Zoom via datorn. Länk skickas ut till alla anmälda deltagare några dagar innan kurstillfället.

Du behöver även en kork (typ vinkork), en fickspegel och helst ett Yogaband/Theraband (ca 180 cm långt) som du kan köpa i t ex en sportaffär. Alla övningar och text hittar du i boken "Anti-aging för rösten" på Wessmans förlag http:s://. wessmans.com/Articie/201250

Erbjudande: Körsångare i Region Stockholm- Gotland som sjunger i en kör ansluten till Sensus deltar utan kostnad. Sista anmälningsdag 21/3.

Har du frågor? Kontakta Karin Sundin. karin.sundin@sensus.se 0721416446

Arrangemangsnummer: 300759

Ledare

Karin Sundin

Kontaktperson