Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Anne Sofie Eriksson

NORRTÄLJE

Roslagsdagen 2023

Vill du bli Roslagsambassadör? Denna kunskapsdag med inspirerande information om Roslagen och föreläsning om värdskap är starten!

Datum

23 mars 2023

Dag

Torsdag

Tid

Kl 17:00 - 20:30

Plats

Roslagens sparbank konferenssal

Danskes gränd 2 76123 NORRTÄLJE

Pris

745 kr

Roslagsambassadörsutbildningen har funnits sedan 2002 och arrangeras av Visit Roslagen tillsammans med Sensus, Norrtälje. I år inleds utbildningen med en kunskapsdag den 23 mars som sedan följs upp med fyra guidade turer med båt, till fots och med buss. En Roslagsambassadör är en kunnig inspiratör som med ett mycket gott värdskap delar med sig till gäster i Roslagen av sin kunskap om Roslagens historia, sevärdheter, utflyktsmål, aktiviteter och evenemang. För att bli korad till Roslagsambassadör så krävs det att du har deltagit i samtliga fem utbildningstillfällen under 2023. Vid bokning av paketpris av samtliga fem tillfällen så är priset rabatterat till ca 20%.

Innehåll

Information om Roslagens historia, typiskt Roslagen och Roslagens fyra profilbärare; spännande småstäder, berikande bruk, levande landsbygd och skiftande skärgård. Och inte minst en föreläsning om värdskap med Amanda Hessle från Värdskapsbyrån. Läs mer här

Anmälan

Till Turistbyrån/Visit Roslagen via denna länk eller telefon 0767-650 660. Sista anmälningsdag 20 mars.

Arrangemangsnummer: 302348

Kontaktperson