Bild: Scandinav Bildbyrå

ÖREBRO

Reflekterande skrivande med tema Kraft och Glädje

Är du nyfiken på att använda skrivandet som ett verktyg för att utforska dig själv? Då är den kursen i reflekterande skrivande för dig!

Startdatum

16 juli 2024

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 13:00 - 17:00

Omfattning

1 tillfälle, 5 studietimmar

Plats

Solliden kurs- och konferenslokal

Långbyn 217 70591 ÖREBRO

Pris

600 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Reflekterande skrivande är en skrivterapeutisk metod som innebär att använda skrivande för självutveckling och personligt växande. Metoden kallas även för terapeutiskt skrivande, läkande skivande eller expressivt skrivande men gemensamt för alla inriktningar är att de ger verktyg för att hålla, undersöka och eventuellt förändra tankar och känslor.

Den här workshoppen är ett tillfälle att pröva på metoden och att utforska vad som ger dig kraft och glädje i livet. Under eftermiddagen kommer du att få tid till eget skrivande utifrån riktade frågor och uppgifter på temat Kraft och Glädje. Vi kommer även tillsammans i gruppen samtala om de tankar och insikter som skrivandet ger upphov till.

Du behöver inga förkunskaper och du behöver inte läsa upp eller dela några av dina texter. Ditt skrivande är till för dig. Du behöver ta med dig en penna och en anteckningsbok, eller en laptop om du hellre vill skriva på dator. Tillfället är för dig från 18 år.

För mer information: liv.nordberg@sensus.se eller marcus.modig@sensus.se

Välkommen!

Arrangemangsid: 1590834

Ledare

Anna-Lova Rosell

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter