Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

BOLLEBYGD

Premiär Föreställning Rörelsen med Teater Nu

Det börjar när allting har gått fel, igen. Hon har kommit hit för att vänta på någon. Kanske har han trenchcoat, det är orelevant. Det är här hon kommer få sitt nya uppdrag.

Datum

21 januari 2023

Dag

Lördag

Tid

Kl 16:00 - 18:00

Pris

350 kr

Vi slungas ner i en brant spiral mot det oundvikliga slutet, en väg kantad av hemliga uppdrag, peruker, otaliga värvningar och osanningar. Vi är alla ansvariga för våra handlingar, samtidigt som vi inte vet konsekvenserna av det som sätts i rullning. Vad har hon, som sitter i baren, gjort sig skyldig till? Hon har definitivt agerat, hon får det att röra på sig. Men går det egentligen att klandra henne? Hon gjorde ju i alla fall någonting. Med inspiration av den politiska filosofen Hannah Arendt, spionberättelser och objektsteater har Teater Nu skapat en föreställning där godhet, lycka och arbete sätts under förstoringsglaset.

Teater och burgare! Biljett kan endast köpas i kombination med matpaket. I paketet ingår föreställning och La Familias egna Halloumiburgare. Dryck köps till på plats. Insläpp 15.00, föreställningsstart 16.00. Längd inkl. paus ca 120 min. OBS! Kom i god tid för att hinna få maten samt göra eventuella övriga beställningar.

Teater- och matpaket 350 kr (exkl. serviceavgift)

Biljetter

Arrangemangsnummer: 500187