Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

Distans

Polyprat, en podd- och samtalscirkel säsong 1

I denna cirkel kommer gruppen lyssna och samtala med inspiration utifrån podden Polyprat. Polyprat beskriver sig själv som följande: “Polyprat- en podd om att göra relationer utanför normen. Minna och Karin pratar om kärlek och rädslor, sex och normbrytande.Att göra poly innebär att leta sig fram till sin egen relationskarta. Det finns inte lika många förebilder- men vi har förstås människor vi inspireras av på många sätt. Vi bjuder in gäster i podden som breddar och fördjupar perspektiven.”

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

På distans

Pris

150 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Planen är att gruppen lyssnar på två poddavsnitt (ca. 1,5 timmar lyssning) mellan varje träff. På 5 träffar (med 1 introträff innan dess) lyssnar vi igenom säsong 1 av podden. Om gruppen sedan önskar kan ev. fortsättning ske av att lyssna på Polyprats sommarprat och säsong 2. Samtalen på träffarna kommer utgå från utdrag ur Polyprat enligt bibloteraputisk upplägg.

Cirkeln pågår veckorna 7 - 12 (start 17 februari) på torsdagar 19.00 – 20.30 via ett digitalt rum på plattformen Zoom.

Det är bra om du som deltagare har någon grundkunskap kring flersamma relationer eller normbrytande mot tvåsamhetsnormen. Cirkelns samtal kommer huvudsakligen ske på svenska.

Biblioterapi

En biblioterapeutisk studiecirkel innebär att en grupp träffas och talar om hur (utvalda) “texter” påverkar oss människor. Vilka känslor och tankar bubblar upp i dig av under lyssningen? Hur påverkar podden ditt liv och dina tankar? Med deltagarnas tankar och känslor som utgångspunkter har gruppen samtal kring “texten” och oss själva.

Ledare

Ronja Håkansson är vår ledare och sammankallande till en biblioterapeutisk poddcirkel kring podden Polyprat. Hon sitter också i styrelsen för Polyföreningen och cirkeln är ett samarbete mellan föreningen och Sensus. Polyprat är den fjärde cirkeln med flersamt material som utgångspunkt som Ronja håller cirkel kring. De tidigare har varit böckerna Den Etiska Slampan, Polysecure och Love´s Not Color Blind.

Arrangemangsnummer: 57409

Ledare

Ronja Håkansson

Kontaktperson