Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Problem för nya deltagare att anmäla sig till verksamhet

Just nu upplever många nya deltagare att det är svårt att skicka in sin anmälan på sajten. Vi jobbar på att lösa problemet så snabbt som möjligt. Om du inte kan skicka in din anmälan, vänligen mejla in din anmälan till aktivitetens kontaktperson.

HELSINGBORG

Podcast - lär dig podda

Sensus erbjuder kurser i att starta en egen podcast.

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Lokal/rum

Studio Bergwall

Pris

275 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi hjälper föreningar och privatpersoner att komma igång med detta. Du eller ni kanske har ett ämne eller intresse ni vill prata om, diskutera eller göra intervjuer med inbjudna gäster. Vi erbjuder en workshop med grundlig genomgång av teknik, manus och att komma ut i etern. Vi tillhandahåller en inspelningsstudio i Helsingborg och en i Landskrona. Vi har även en lite enklare utrustning att ta med sig ut om man vill besöka någon. Kursen vänder sig till privatpersoner och föreningar, inga förkunskaper krävs. Vi kommer även att vara behjälpliga med lokaler och handledning under resans gång.

Innehåll: Berättarteknik / manus / intervju. Ljudkunskap / mikrofonteknik. Inspelningsteknik / dator. Copyright / rättigheter. Artwork / bilder logga m.m. Format / Spotify / A-cast m.m.

Arrangemangsnummer: 151992

Ledare

Raffe Bergwall

Kontaktperson