Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

MALMÖ

Peace and Reconciliation – danser ur en danssvit skapad av Judy King.

Frid, fred och försoning, att dansa för sig själv och världen

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 13:30 - 18:00

Omfattning

1 tillfälle, 6 studietimmar

Plats

Sensus Malmö plan 2Sensussalen

Studentgatan 2 21138 MALMÖ

Pris

300 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Sabine Neumann lärde sig sviten ”Peace and Reconciliation” av Judy King i januari 2020 och gruppen dansade den som avslutning i den fantastiska katedralen i Wells i södra England. Det var en storslagen upplevelse. Strax efteråt förändrades vårt dansliv på grund av Corona-pandemin på ett sätt som ingen hade kunnat förutse. I det sammanhanget blev vi även tvungna att ställa in Judy Kings besök i Malmö maj 2021 då hon skulle ha lärt ut hela sviten. Planen är nu att hon ska komma till Malmö 2023 istället och att vi då ska dansa ”Peace and Reconciliation” tillsammans med henne. Hon är en underbar dansledare – men vi kan ändå redan nu smaka på ett urval av dessa underbara danser och framför allt: dansa igen! Välkomna!

Förkunskaper

Nyfikenhet och någon dansvana (behöver inte vara just cirkeldans)

Ledare

Sabine Neumann har arbetat med cirkeldans i över femton år. Hon har dansat mycket med Judy King och Pia Lamberth. På senare år har hon arbetat en del med Nanni Kloke både som musiker och som elev, och har dessutom mött många av de brasilianska dansarna och koreograferna på Findhorn under några somrar.

Pris

betalning sker på plats och inkluderar kaffe, te. Detta är en svit på tre lördagar (denna är den sista) men du kan delta också i enstaka delar. Du kan även köpa en länk med låtlista och alla dansnotationer.

Arrangemangsnummer: 321615

Ledare

Sabine Neumann

Kontaktperson