Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

ÖSTERSUND

Ösfest clinic 3 - Att skapa en podd och bygga nätverk i musikbranchen

- med Henke Brannerydh

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 15:30 - 17:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

StorsjöteaternStudioscenen

Residensgränd 10 83130 ÖSTERSUND

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Som en del av programmet under Ösfest festivalen erbjuder Sensus fri entré till alla med en 2-dagars eller lördagsbiljett till dessa tre dagsclinics.

Gratis för ledare och deltagare som har studiecirkel hos Sensus! 

 

Utan egentliga kontakter i musikbranschen startade Henke Brannerydh Rockpodden som ett hobbyprojekt dels för att fylla ett hål av dåligt utnyttjad fritid och dels för att skapa den podcast han själv ville lyssna på! 

7 år, 340 avsnitt och 1.500.000 lyssningar senare berättar han gärna om den teknik och den utrustning du behöver för att skapa en podcast, men ännu hellre berättar Henke om hur du skapar ett innehåll som attraherar lyssnaren och bygger ett nätverk som gör dig långvarig i branschen. 

 

Henke har under Rockpoddens sju år samlat på situationer och möten. Att sätta sig själv i situationer där du utmanas och tvingar dig själv att ta nya steg är grundläggande. Även om kärnan i det du gör är oförändrad så finns det alltid punkter där du kan utvecklas och röra dig framåt.

 

Biljett köper du via https://billetto.se/e/osfest-biljetter-885066?fbclid=IwAR3vGmf97NpBWYEOEjbWXLIL91l49_90eH5A5ajJoaFvhhjvuI3vqrbsIps

 

Missa inte Dennis Lyxzén (Refused, Invasionen, Vännes Kasino) som pratar om sin resa och vikten av DIY även i som en mer etablerad artist samt Lilian Bokestig som pratar om hur du förbereder dig inför en spelning och äga scenen.

 

 

 

OBS! Begränsat antal platser

Arrangemangsnummer: 106715

Kontaktperson

Kontor