Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Oscar Fredriks Kammarkör söker tenor och bas

VAR ÄR DU – TENOR OCH BAS? OSCAR FREDRIKS KAMMARKÖR SÖKER DIG!

Startdatum

Vår 2022

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 21:30

Omfattning

13 tillfällen, 39 studietimmar

Plats

Oscar Fredriks församlingshem

Oscar Fredriks Kyrkoplan 3 41317 GÖTEBORG

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

VAR ÄR DU – TENOR OCH BAS? OSCAR FREDRIKS KAMMARKÖR SÖKER DIG!

Vi saknar dig som vill fortsätta din sångliga utveckling under professionell ledning. Om du vågar, kan och vill, ser vi dig gärna som ny korist i Oscar Fredriks Kammarkör.

DET HÄR ÄR VI

Vi är en kör som strävar efter ständig och spännande musikalisk utveckling. Repertoaren är varierad, allt ifrån klassiska stora verk till a cappellamusik. Vår oftast förekommande konsertlokal är Oscar Fredriks kyrka i Göteborg och där samarbetar vi gärna med Oscar Fredriks Sinfonietta. Körens blandade personligheter och röster skapar vår unika klang. Vi lämnar varje repetition med ett leende på läpparna och varje konsert med känsla av upprymdhet och av att ha gått i mål. Vi vill gärna att du delar detta med oss.

VÅR KÖRLEDARE

Att arbeta med kvalitet är vår körledare Jakob Bergmans signum. Texters innebörd, intonation och diktion är viktiga delar i hans metodiska dirigerings- och instuderingsteknik. Han utmanar oss ständigt! Jakob är tydlig i allt han gör och att sjunga under hans ledning känns tryggt!

OCH VEM ÄR DU?

Du är en rutinerad korist, tenor eller bas, som vill utvecklas som körsångare. Notläsning är vardagsmat för dig och notbilder begripliga. En förutsättning för att vi ska kunna bibehålla och utveckla vår musikaliska kvalitet, är att vi har hög närvaro på repetitioner och konserter. Kören behöver allas röster. Du blir en del av vårt vi.

För ansökan och mer information kontakta vår dirigent Jakob Bergman på Mail: jakob.bergman@svenskakyrkan.se Telefon: 0703-747708

#hittaenkör.

Arrangemangsnummer: 343534