Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

LINKÖPING

Musikproduktionsföreläsning - Tuesday Session Meetup med Selen Özan

Har du någonsin velat veta hur radiohits blir till? Eller hur ska man tänka när man skriver och producerar kommersiell pop? Tuesday Session Meetup är ett föreläsningskoncept arrangerat av Sensus, Musiknod och SV där låtskrivare och producenter visar hur man arbetar i dagens musikbransch.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Först ut i vår föreläsningsserie är producenten och låtskrivaren Selen Özan. Hon gör en djupdykning i två hitlåtar som hon varit med och skrivit och producerat. Under två timmar får vi en inblick i hennes arbetssätt och bryter ner de beståndsdelar som ligger till grund för de låtar och sound vi många gånger hört på radio och Spotify!

Musikproducenten och låtskrivaren Selen Özan var den första kvinnliga producenten att bli nominerad i kategorin ”Rookie Songwriter/Producer” i prestigefyllda Denniz Pop Awards 2019. Hon arbetar independent som producent, låtskrivare och arrangör med svenska popartister och driver dessutom musikstudiokollektivet Oda Studios i Stockholm som hon är medgrundare till. Selen har genom åren mottaget ett flertal stora priser och stipendier för sina kompositioner och har en bakgrund inom jazz och en master i musikproduktion.Selen står bland annat bakom produktionen för Miriam Bryants “Du Med Dig” och ”Nån av oss” samt Veronica Maggios “20 Questions” och har även samarbetat med konstnären Marina Abramovic våren 2017 med performanceverket ”The Cleaner”.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Datum

24 januari

Pris

Gratis

Tillgänglighet/Plats

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade.

Plats

Skylten, Linköping. 5 minuter från Centralstationen.

Övrig information

För mer info, kontakta Anton Nessvi tel 070-254 25 63 anton.nessvi@sensus.se

Arrangemangsnummer: 600284

Ledare

Anton Nessvi

Kontaktperson

Kontor