Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

UDDEVALLA

Motvind

Motvind startade sin bana som tunga hårdrockare med svenska texter 1974 och slog snabbt igenom som ett kompromisslöst gäng unga grabbar med superkoll på rockriffen och texter som antingen retade gallfeber på de äldre eller fick unga generationer rebeller och drömmare att känna igen sig i.

Datum

11 november 2023

Dag

Lördag

Tid

Kl 21:00 - 22:30

Plats

Kulturhuset Bastionen

Bastiongatan 22 45150 UDDEVALLA

Pris

Se beskrivning

Motvind hade en del låtar placerade på listor och skrev musiken till den klassiska TV-serien ”Lära för livet”. Bandet gav ut sex fullängdsalbum och en del singlar som hamnade på skivhyllan hos rockpubliken.

Motvind var också frekventa gäster i radio- och TV-studiomiljöer men föredrog att ligga ute på turné runt Skandinavien för att möta publiken live där bandet trivs bäst. Sedan ett 10-tal år tillbaka har Motvind endast gjort sporadiska framträdande inför nya och gamla lyssnare men planerar inför sitt 50-årsjubileum 2024 att besöka lite fler platser i Sverige. Kanske inte lika många som när de turnerade förr om åren och låg ute på vägarna 300 dagar om året, men några fler bör det väl bli eftersom folk fortfarande går i gång på oss och gillar det de gör.

Biljetter köps här.

Arrangemangsnummer: 506732

I samarbete med