Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Marknadsföring och sociala medier för småföretagare

Är du en småföretagare eller precis i början av att starta upp ditt företag. Vill du lära dig mer om marknadsföring, sociala media och hur du skapar ett hållbart varumärke? I den här kursen får du lära dig hur du kan jobba med sociala medier, hur du gör layout till inlägg, logotyp, målgrupp och personas, brandboard och marknadsföring. Vi kommer att arbeta med olika verktyg och tjänster som finns tillgängliga på nätet.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 19:00 - 21:00

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

På distans

Pris

750 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Upplägg

Vi träffas fem måndagar i rad på Zoom och du behöver ha en fungerade webbkamera och mikrofon för att kunna delta. Vi kommer mellan träffarna att kunna använda ett klassrum i Learnify för att lämna in uppgifter och ge varandra feedback. Du behöver ha en tydlig affärsidé och i perioden mellan träffarna kommer du få uppgifter att arbeta med. Allt för att göra din vision tydligare och mer strukturerad.

Ledare

Erica Wheeler, blomsterbonde med mångårig erfarenhet av odling och odlingsplanering. Hon driver företaget Flora och Fabler i Gästrikland och håller kurser i bland annat odling och mönsterkonstruktion för stickning. www.instagram.com/floraochfabler

Arrangemangsnummer: 58595

Kontaktperson