Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Pixabay

Distans

Må bra i ditt inre

Välkommen till en studiecirkel i inre välmående. Under kursens gång får du möjlighet att i samtal dela erfarenheter kring ditt välmående och göra lugna rogivande övningar. För dig från 16 år som känner ett behov av samtal kring ditt välmående.

Startdatum

Vår 2023

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Innehåll

Vi befinner oss i en tid med många utmaningar. Att saker och ting inte är som vanligt kan påverka hur vi mår. Cirkeln i inre välmående ger verktyg att hantera stress och oro. Under kursens gång får man möjlighet att i samtal dela erfarenheter kring sitt välmående och göra lugna rogivande övningar. Övningarna syftar till att må bra, att uppnå ett inre, stressbefriat lugn samt motverka hjärntrötthet.

Kurstillfälle

Distans via Teams eller fysiskt med start 28 februari 2023

Ledare

Rebecka Bergman, präst, och Heléne Teglund, diakon. Båda arbetar i Karlshamns församling och har mångårig erfarenhet av arbete med ungdomar och att möta dem i samtal kring livsfrågor.

Pris

Gratis

Övrigt

För mer information kontakta rebecka.bergman@svenskakyrkan.se, 0454-30 22 02 alt helene.teglund@svenskakyrkan.se, 0454-30 22 06 eller lina.ringberg@sensus.se, 0706-09 62 68.

Studiecirkeln är ett samarbete mellan Karlshamns församling och Sensus studieförbund

Arrangemangsnummer: 321560

I samarbete med

Ledare

Rebecka Bergman

Kontaktperson