Ledarutveckling Grundkurs

Kom och delta på en ledardag där vi lär oss om bland annat om grupputveckling. Vad händer när grupper bildas, formeras och ska sig an sin uppgift? Hur kan jag stärka, utveckla och anpassa mina ledaregenskaper? När krävs ett tydligare ledarskap och när kan det vara gott nog att ta ett steg tillbaka som ledare?

Startdatum

18 februari 2021

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 9:30 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 7 studietimmar

Plats

Zoom

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll

Lärandet under dagen bygger på aktivt deltagande där vi samtalar och delar erfarenheter och varvar med kortare föreläsningsdelar. Med ökad kunskap och förståelse för dynamiken i såväl små och stora grupper ökar förutsättningarna för goda möten. Genom kursen hoppas vi kunna fylla på personligt lärande att ta med sig i sitt framtida ledarskap. Kursen innehåller ett före, under och eftermoment. Allt beroende av din tidigare erfarenhet och vilja att fortsätta utvecklas som ledare.

Material

Deltagandet kräver att du har en dator, kamera, headset (det räcker med telefonheadset) och en bra uppkoppling.

Anmälan

Sista anmäldningsdag 5 februari. Inbjudan med mer information och Zoom-länk kommer att skickas ut till anmälda deltagare efter sista anmälningsdag.

Arrangemangsnummer: 411270

Ledare

Maria Renberg

Cecilia Bergkvist

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.