LJUNGSKILE

"Ledarskap sitter i blicken" - ledarskapsdagar på Åh

Onsdag 26 april kl 17– torsdag 27 april kl 16

Startdatum

26 april 2023

Veckodagar

Onsdag, Torsdag

Tid

Se beskrivning

Plats

Åh stiftsgård

Å 252 45994 LJUNGSKILE

Pris

Se beskrivning

Ett ledarskap värt namnet handlar inte om titlar, status och makt över andra människor. Ledare, på riktigt, är den som är inriktad på att upptäcka och utveckla potentialen i andra människor. Den som har mod att vara autentisk och äkta, rakt igenom sårbarhet och skörhet – både i sitt eget och andras liv.

Medverkande är PER STARKE, teolog med inriktning mot religionsfilosofi, chef inom Sv kyrkan på nationell nivå och författare till bl a boken Generalsekreteraren, TOMAS SJÖDIN, pastor och författare till bl a boken Jag har slagit upp mitt tält i hoppets land, BRITTA HERMANSSON, pastor och författare till bl a Gud gömmer sig bakom en björk, LOUISE SJÖLUND, stiftsgårdspräst och DANIEL PETRÉN, nybliven musiker och kommunikatör på stiftsgården.

Under tjugo år har Åh Stiftsgård arrangerat uppskattade Vintermöten. Nu utvecklar vi det konceptet och bjuder in till Ledarskapsdagar. Vi vänder oss till anställda, ideella medarbetare, förtroendevalda och andra intresserade. För den som inte har möjlighet att vara med hela tiden, så kan man även delta bara en av dagarna.

Program, pris, anmälan & mer info på www.ahstiftsgard.se

Arrangemangsnummer: 500955

I samarbete med

Ledare

Daniel Petrén

Kontaktperson