Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

LINKÖPING

Låtskrivarcamp - Sensus x Musiknod Writes (Linköping)

Den 16 - 17:e december anordnar Sensus Studieförbund och Musiknod låtskrivarcampet Sensus Writes på Skylten i Linköping. Under två dagar samlar vi kompetenta producenter, låtskrivare och musiker för att skapa musik ihop i en kreativ och professionell studiomiljö.

Startdatum

16 december 2023

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 10:00 - 20:15

Omfattning

2 tillfällen, 4 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg 

Den 16 - 17:e december anordnar Sensus Studieförbund och Musiknod låtskrivarcampet Sensus x Musiknod Writes på Skylten i Linköping. 

Under två dagar samlar vi kompetenta producenter, låtskrivare och musiker för att skapa musik ihop i en kreativ och professionell studiomiljö. Detta camp riktar sig till dig som skriver popmusik, och vi kommer att skriva utifrån "leads" dvs beställningar på låtar från skivbolag som pitchas till deras artister.
 

Som deltagare på Sensus x Musiknod Writes har du möjlighet att skapa fritt tillsammans andra i studion, jobba utifrån våra ledares idéer och utmaningar och du kommer bli tilldelad speciella låtuppdrag.

Låtskrivandet kommer ske i mindre ihopsatta grupper i våra proddstudios. Varje grupp leds av en erfaren producent som är verksam i branschen, som tar ansvar för att coacha och ta låtskapandet framåt. 

Ledare är Pontus Kalm (som skrivit och producerat åt Gammal, BTS, Norlie & KKV), Natali Noor (som skrivit och producerat åt Laleh, Hanna Ferm) Didrick Franzén (som skrivit och producerat åt Ember Island, Wictoria).

Vi kommer under processens gång följa upp med lyssningssessions och feedback för att utveckla skapandet.


Datum

16-17 december

Vem kan söka?

Du behöver inte vara proffs, men bör ha viss erfarenhet av att skriva och/eller producera låtar.  Vi vill att du skickar in två ljudprov på musik du skapat (laddas upp med ansökan). Du ska bo och vara verksam i Östergötland och ha fyllt 16 år. Du behöver inte vara ansluten till Sensus för att delta. 

Urval

Vi kommer att ha plats för 6-8 deltagare. Vi väljer ut och kurerar teams som vi tror passar ihop och kompletterar varandra bra, utifrån kunskapsnivå.

Pris

Gratis!

Anmälan

Anmäl ditt intresse samt ladda upp låtar du jobbat på via DENNA länk! Sista anmälningsdag 17 november.

Tillgänglighet/Plats

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. 

Plats

Skylten, Linköping. 5 minuter från Centralstationen. 

Övrig information

För mer info, kontakta Anton Nessvi tel 070-254 25 63 eller anton.nessvi@sensus.se

Arrangemangsnummer: 606268

Ledare

Anton Nessvi

Kontaktperson

Kontor