För alla livsmedelshanterande verksamheter är grundläggande
9 maj 2023
Tisdag, Onsdag
Kl 10:00 - 20:00
Se beskrivning
Gott om platser kvar
kunskap om livsmedelshygien A och O. Rätt kunskaper och rutiner skapar en hållbar verksamhet och hjälper dig att behålla nöjda gäster. Ett förebyggande och effektivt hygienarbete är därför en grundläggande framgångsfaktor. Det minskar risken för reklamationer, matförgiftningar, allergiska reaktioner, svinn och arbetsavbrott – med nöjda och återkommande gäster som resultat.
Stiftsgården Rättvik, tel 010-160 80 00 program@stiftsgardenrattvik.se
För mer info, kontakta Ulrika Knutsson tel 070-640 84 52 ulrika.knutsson@svenskakyrkan.se
För mer info, kontakta Jimmy Nilsson tel 070-796 18 61
jimmy.nilsson@svenskakyrkan.se
Arrangemangsnummer: 400901