RÄTTVIK

Kurs/Livsmedelshygien,varm mat fördjupningskurs

För alla livsmedelshanterande verksamheter är grundläggande

Startdatum

9 maj 2023

Veckodagar

Tisdag, Onsdag

Tid

Kl 10:00 - 20:00

Plats

Stiftsgården Rättvik

Kyrkvägen 2 79532 RÄTTVIK

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

kunskap om livsmedelshygien A och O. Rätt kunskaper och rutiner skapar en hållbar verksamhet och hjälper dig att behålla nöjda gäster. Ett förebyggande och effektivt hygienarbete är därför en grundläggande framgångsfaktor. Det minskar risken för reklamationer, matförgiftningar, allergiska reaktioner, svinn och arbetsavbrott – med nöjda och återkommande gäster som resultat.

Upplysningar

Stiftsgården Rättvik, tel 010-160 80 00 program@stiftsgardenrattvik.se

Övrig information

För mer info, kontakta Ulrika Knutsson tel 070-640 84 52 ulrika.knutsson@svenskakyrkan.se

Övrig information

För mer info, kontakta Jimmy Nilsson tel 070-796 18 61
jimmy.nilsson@svenskakyrkan.se

Arrangemangsnummer: 400901

Ledare

Marie-Louise Danielsson Tham

Kontaktperson