Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

RÄTTVIK

Kurs/Livsmedelshygien

Detta är en fördjupning i livsmedelshygien. För att kunna tillgodogöra dig kursen bör du därför ha gått en grundkurs eller ha motsvarande kunskaper om basal livsmedelshygien inklusive personlig hygien och HACCP. Kursen ger fördjupade kunskaper om hur vi kan förebygga att våra gäster blir sjuka av maten samt hur vi minskar matsvinnet. Fokus ligger på varm mat, tillagning, varmhållning, nedkylning, förvaring och uppvärmning och även råvaruval.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Onsdag, Torsdag

Tid

Kl 9:30 - 19:00

Plats

Stiftsgården Rättvik

Kyrkvägen 2 79532 RÄTTVIK

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Upplysningar

Stiftsgården Rättvik, tel 010-160 80 00 program@stiftsgardenrattvik.se

Övrig information

För mer info, kontakta Ulrika Knutsson tel 070-640 84 52 ulrika.knutsson@svenskakyrkan.se

Övrig information

För mer info, kontakta Jimmy Nilsson tel 070-796 18 61
jimmy.nilsson@svenskakyrkan.se

Arrangemangsnummer: 320781