Detta är en fördjupning i livsmedelshygien. För att kunna tillgodogöra dig kursen bör du därför ha gått en grundkurs eller ha motsvarande kunskaper om basal livsmedelshygien inklusive personlig hygien och HACCP. Kursen ger fördjupade kunskaper om hur vi kan förebygga att våra gäster blir sjuka av maten samt hur vi minskar matsvinnet. Fokus ligger på varm mat, tillagning, varmhållning, nedkylning, förvaring och uppvärmning och även råvaruval.
Aktiviteten är påbörjad
Onsdag, Torsdag
Kl 9:30 - 19:00
Se beskrivning
Gott om platser kvar
Stiftsgården Rättvik, tel 010-160 80 00 program@stiftsgardenrattvik.se
För mer info, kontakta Ulrika Knutsson tel 070-640 84 52 ulrika.knutsson@svenskakyrkan.se
För mer info, kontakta Jimmy Nilsson tel 070-796 18 61
jimmy.nilsson@svenskakyrkan.se
Arrangemangsid: 1488125