Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Kurs i storytelling för andelsbiodlare!

Vad är då storytelling? Det är ett sätt att arbeta med marknadsföring men också relationsbyggande mellan företag och kund. Vi andelsbiodlare vill berätta om vår verksamhet på ett engagerande och inspirerande sätt som gör att andelsägarna både får kunskap och en relation till oss, men detta är lika viktigt som utmanande.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

3 tillfällen, 6 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Därför erbjuder vi i samarbete med föreningen Andelsjordbruk i Sverige en kurs i storytelling genom projektet Information och rådgivning - med finansiering av Jordbruksverket och i samarbete med Länsstyrelsen Västra Götaland!

Det som motiverar andelsägarna är ofta att få vara delaktiga i biodlingen, få känna att de bidrar till lokal och småskalig matproduktion och det roliga att äta "egen honung" utan att behöva bli biodlare själv. Vår kommunikation blir därför en viktig del av konceptet som skapar både engagemang och lojalitet mot vår verksamhet och våra produkter, om vi lyckas vill säga. Att hålla sig på en lagom nivå, skapa en berättelse kring allt spännande som händer i bigården, välja ut teman, hitta sitt eget ”språk”…

Detta och mycket mer kommer vi att gå igenom med Ellen Sjömålen, berättare och museipedagog med 5 års erfarenhet av att berätta, inspirera och utbilda inom muntligt berättande. Kursen ges på Zoom och du behöver webbkamera samt möjlighet att spela in video och visa den på datorn.

Kursen är uppdelad på tre träffar varannan vecka: • Träff 1. VAD ÄR BERÄTTANDE OCH VEM BERÄTTAR DU FÖR? Vad innebär storytelling/berättande? Hur är en berättelse uppbyggd? Vilka är målgruppen? Vilka berättelser berör din målgrupp?

• Träff 2. ATT VÄLJA BERÄTTELSER OCH FÖRMEDLA DEM Plocka ut ett skeende/period & välja en anekdot Strukturera berättelsen

• Träff 3. UTVECKLING AV BERÄTTANDET Att förmedla fakta med berättelser Hitta ditt tilltal Kanaler: sociala medier, nyhetsbrev m.m. Utveckla berättelsen Hur går du vidare med din nya kunskap?

Arrangemangsnummer: 106614

Ledare

Ellen Sjömålen

Kontaktperson