Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Anton Näslund

KATRINEHOLM

Kurs i ljudteknik på Nya scenen, Sensus Musikhus vt-22

Nu finns det äntligen en ny scen på Musikhuset i Katrineholm. Efter en lång pandemi är det dags att få igång livescenen igen och vi hoppas ni vill vara med!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 11:00 - 17:00

Omfattning

1 tillfälle, 6 studietimmar

Plats

Sensus MusikhusNya scenen

Terminalgatan 9 64133 KATRINEHOLM

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Boka scenen en hel helg och repa på scenen istället för i replokalen, eller ordna er egen spelning! För att få tillgång till scen på egen hand behöver någon i bandet vara med på denna kurs.

Upplägg och innehåll

Kursen riktar sig till dig som vill kunna använda ljudanläggningen på den nya scenen, bra med lite förkunskaper men det är inget krav. Vi går igenom ljudanläggningen och hur du riggar upp scenen inför en spelning. Vi använder mixerbordet Allen Heath Qu-24.

11–12.30 Rigga scenen

12.30 – 13.15 Lunch (45 min)

13.15 – 14.45 Soundcheck

14.45 – 15.15 Fika (30 min)

15.15 -16.45 Mixa

16.45 – 17.00 Avslut

Anmälan

Anmälan sker till Sensus via länken. Begränsat antal platser. Kursen är kostnadsfri och Sensus bjuder på lunch och fika, ange matpreferenser i anmälan.

Ledare

Ledare: Patrick Taunu har med en kvalificerad yrkesutbildning i ryggen jobbat som ljudtekniker live och i studio sedan 2008. Främst med folkbildning och lokala band i Sörmland, men även som ljudtekniker åt bland annat Sator, Thomas Di Leva, Patrik Isaksson, Nano, Medina med fler. Han har även jobbat som scentekniker med band som At the Gates, D.A.D, Strebers, Asta Kask. Idag Driver han egen studio och frilansar som ljudtekniker live på evenemang och konserter. Han är även allsidig trummis och slagverkare utbildad på Musicians Institute i Los Angeles

Arrangemangsnummer: 401418

Kontaktperson