Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Kreativt skrivande - online

Under en härligt intensiv kursdag får du massor av inspiration, tips och pepp för att släppa loss din skrivkraft. Vi tar sikte på att skriva med känsla och känslor för att skapa texter som känns. Tips som passar oavsett om du vill stärkas i din yrkesroll som skribent eller vill komma igång med den där bokdrömmen som finns där i idébanken.

Startdatum

9 september 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Plats

På distans

Pris

3700 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Ur kursinnehållet

  • Planera för kreativitet
  • Släpp loss, slappna av - bli av med skrivkrampen
  • Rätt text till rätt kanal
  • Skriv med känsla och känslor. Skriv med alla sinnen.

Så funkar det:

Introduktion - digitalt kursbrev med kort introduktionsuppgift. Digital workshop (via Zoom Meetings & Chat) Inlämningsuppgift med personlig återkoppling.

För ytterligare information och anmälan kontakta:
Sören Johnsson, soren.johnsson@sensus.se, 0470-70 73 19

Arrangemangsnummer: 41646

Ledare

David Söderlind

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.