Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

EKSHÄRAD

Körkarameller - kördag med Mats Backlund

Äntligen är det dags igen! Välkommen till heldag för körsångare. Denna gång i den vackra bygden Ekshärad.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 6 studietimmar

Pris

400 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Om kördagen den 24 september

Välkommen till en dag med sång, musik och mycket glädje tillsammans med många körsångare! Denna gång genomförs Körkarameller i den vackra bygden Ekshärad i norra Värmland. Under dagen övar vi sånger från visa till musikal, så passa på att få en heldag i musikens tecken. Ledare för dagen är i vanlig ordning Mats Backlund. Dagen avslutas med en konsert tillsammans med kvartetten Liit tå hôrrt med husband bestående av kända musiker från Värmland.

Om Mats Backlund

Mats är bland annat kör- och sångpedagog, lärare på Musikhög-skolan Ingesund, kyrkomusiker samt har 10 års erfarenhet som musikalisk ledare för Läkarmissionens körprojekt Sånger för livet. Lägg sen till stor-körledare och lite till...

Praktisk info om dagen

Vi är i Ekshärads kyrka 24 september

  • Sång-/körcoachning samt repetition kl. 10.00-16.00
  • Konsert kl. 17.00.

Anmälan

Du anmäler dig härifrån hemsidan. Uppge i samband med anmälan vilken kör du sjunger i, vilken stämma du tillhör samt om annan betalare ska stå för avgiften. Observera! Även om en hel kör vill delta så behöver varje körsångare anmälas var för sig. Detta för att Sensus försäkring för deltagarna ska gälla. Begränsat antal platser. Först till kvarn. Sista anmälningsdag är 31 maj och anmälan är bindande. Vid sjukdom återbetalas avgiften mot uppvisande av läkarintyg.

Kostnad

Pris för kördagen är 400 kr som faktureras av Sensus. I avgiften ingår nothäften med notmaterial som tillfaller varje körsångare samt fika. Under dagen blir det sång-/körcoachning av Mats Backlund, repetition inför konserten samt deltagande i konserten tillsammans med kvartetten Liit tå hôrrt. Nothäftet skickas ut under juni/juli och repertoaren övar du tillsammans med din kör.

Om konserten

Konserten tillsamman med kvartetten Liit tå hôrrt är i Ekshärads kyrka söndagen den 24 september kl. 17.00. (Fri entré.) Kläder för körsångarna under konserten är mörk nederdel och valfri överdel.

Övrig info

Du tar själv med dig din lunch. Vi bjuder på fika (kaffe/thé, bulle och frukt) under eftermiddagen. Vid särskilda kostbehov medtag eget mellanmål. Många är allergiska därför ber vi er att under denna dag inte använda starka dofter. Av samma orsak ber vi er att inte ta med nötter, jordnötter, mandlar och sesam. Det är rökförbud i lokalerna. Är du rullstolsburen eller i behov av hjälpmedel så meddela oss i samband med anmälan.

Frågor

Har du frågor eller funderingar så kontakta Mats Backlund på telefon 070-5687200.

Välkommen till en dag fylld av sång och glädje!

Dagen är ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan i Ekshärad, Dalbo musikproduktion och Sensus.

Arrangemangsnummer: 502516

Ledare

Mats Backlund

Kontaktperson